Стейк меню

Ступені просмаження яловичих стейків:  

Rare - просмажений до температури 49-55°С, червоний всередині

Меdium Rare - просмажений до температури 55-60°С, яскраво-рожевий всередині

Меdium -м'ясо просмажене до температури 60-62°С 

Меdium Well - м'ясо просмажене до температури 65-69°С, з прозорим соком

Well Done - мясо просмажене до температури 70-75°С, без соку

Ціна вказана за сиру вагу стейка

  • рібай Австралія

    Стейк Рибай Австралія

    • 299.00 грн.

    Вага: 100 гр.

  • Стейк Рибай США

    • 299.00 грн.

    Вага: 100 гр.

  • Стейк Рибай Україна

    • 160.00 грн.

    Вага: 100 гр.

  • Стейк Нью-Йорк Україна

    • 160.00 грн.

    Вага: 100 гр.

  • Стейк Тендерлойн Україна (Філе міньйон)

    • 160.00 грн.

    Філе міньйон-тонкий зріз центральної частини вырізки

    Вага: 100 гр.

  • Стейк Тендерлойн Україна (Ром стейк)

    • 160.00 грн.

    Ром стейк – медальйони із телячої вирізки

    Вага: 100 гр.

  • Стейк Портерхаус Україна

    • 160.00 грн.

    Вагас: 100 гр.

  • Стейк Тібоун Україна

    • 160.00 грн.

    Вага: 100 гр.

  • Стейк Ковбойський Україна

    • 160.00 грн.

    Вага: 100 гр.