Ступені прожарки яловичих стейків:  

Rare – обсмажений до температури 49-55°С, червоний, але не сирий всередині

МеdiumRare – прогрітий до температури 55-60°С, яскраво-рожевий всередині

Меdium -м’ясо приготоване при температурі 60-62°С 

Меdium Well – м’ясо просмажене при температуріе 65-69°С, с прозорим соком

Well Done – мясо просмажене до температури 70-75°С, без соку

  • Стейк Рібай Америка

    • 299.00 грн.

    Вага: 100 гр.

  • Стейк Рібай Австралія

    • 299.00 грн.

    Вага: 100 гр.

  • Стейк Тібоун

    • 160.00 грн.

    Вага: 100 гр.

  • Стейк Нью- Йорк

    • 160.00 грн.

    Вага: 100 гр.

  • Стейк Рібай

    • 160.00 грн.

    Вага: 100 гр.

  • Стейк Портерхаус

    • 160.00 грн.

    Вагас: 100 гр.

  • Стейк Ковбойський

    • 150.00 грн.

    Вага: 100 гр.

  • Стейк Тендерлоїн Україна*

    • 150.00 грн.

    Філе міньйон-тонкий зріз центральної частини вырізки

    Вага: 100 гр.

  • Філе міньйон Тендерлойн*

    • 150.00 грн.

    Ром стейк – медальйони із телячої вирізки

    Вага: 100 гр.