Основні страви
Відвідав Стейк-Хаус «Вихухоль», у Вашому житті з'явиться ще одна приємна історія, думки про яку навіюватимуть Вам чудовий аромат страв, які ви куштували, а на губах з'явиться їх божественний присмак.
-
Філе чорної тріски зі шпинатом та соусом «Бер Блан»
- 599.00 грн.
Смажене філе на шпинатно-вершковій подушці з
класичним соусом «Бер Блан»
Вага: 250/30 гр. -
Фрікасе з морепродуктів
- 210.00 грн.
Смажені мідії, креветки тигрові, рапани, кальмари
в вершковому соусі з сиром «Дор Блю»Вага: 170 гр.
-
Судак з овочевим соте
- 195.00 грн.
Запечений судак на подушці з овочів, тушкованих в білому вині
Вага: 220 гр.
-
Гусяча грудка с тагліателлі зі шпинатом та грибами мікс
- 235.00 грн.
Смажена гусяча грудка з міксом грибів, на подушці шпинатного тагліателлі з ягідним соусом
Вага: 90/130/50 гр.
-
Стейк з індички «Чімічурі»
- 160.00 грн.
Смажений соковитий стейк з індички на мангалі, овочеве соте, соус "Чімічурі" на основі болгарського перцю і вина
Вага: 250/50 гр.
-
Біфстроганов з грибами
- 169.00 грн.
Біфстроганов в вершковому соусі з грибами в картопляному пюре
Вага: 250/50 гр.
. -
Біф-філе з картопляним гратеном
- 315.00 грн.
Аппетитный стейк з яловичої вирізки, картопляний гратен, стручкова квасоля з беконом під бальзамічним кремом
Вага: 350 гр.
-
Баранина з овочами
- 180.00 грн.
Ніжне філе баранини, цукіні,баклажан, болгарський перець, цибуля, часник, томати (фламбується червоним вином і заправляється пряними травами)
Вага: 300гр.
-
Яловичина з овочами
- 180.00 грн.
Смажена яловича вирізка у супроводі мікса овочів
приготована в білому вині та вершковому соусіВага: 270 гр.
-
Медальйони із яловичини
- 275.00 грн.
Ніжні медальйони з сиром "Пармезан" під соусом з лісових ягід
Вага: 200/50 гр.
-
Курча табака
- 270.00 грн.
Смажене молоде курча, подається з соусом “Солодкий Чилі”
Вага: 350/30 гр.